New York



Cunoscut drept orașul care nu doarme niciodată, New York-ul este unul din cele mai interesante orașe din Statele Unite ale Americii. Nu doar pentru faptul că are o paletă impresionană de clădiri de tip zgârie-nori, ce fac ca centrul Manhattanului să arate de parcă a fost desprins dintr-un film futuristic face ca orașul să arate impresionant, ci totalitatea lucrurilor cuprinse aici. Oricine în lume a auzit de Broadway sau de Central Park. Ei bine, toate acestea se află în New York, orașul unde visul american se vede la orice colț de stradă, unde visul american se oglindește în toate vitrinele de pe 5th Avenue.
Poza Originală

Cei interesați de cultura si istoria Statelor Unite ale Americii vor avea ocazia unică de a afla totul despre trecutul tumultuos al țării doar printr-o simplă vizită în New York. Aici își au resedința obiceiurile și cultura tipic americană, unde hot-dogii se găsesc la fiecare colț de bloc și unde toate meciurile de baseball sau de fotbal american sunt o reală sărbătoare pentru localnici.




Cu toate că este un oraș extrem de aglomerat, aici se pot răsfăța, rând pe rând  toate simțurile. Plimbările în Central Park și vizitele la MET sunt printre multitudinea de lucruri pe care turiștii le pot face în oraș. Deși orașul este  împărțit în 5 zone, cea mai importantă e Manhattanul, unde își au resedința cele mai îndrăznețe clădiri din lume și nu doar atât. Oricine a auzit de Wall Street, de Broadway și de MET. Așadar, toți turiștii care au ocazia să ajungă în oricare parte a Statelor Unite Ale Americii, ar trebui să facă neapărat o vizită acestui minunat centru financiar, cultural și politic al lumii, unde luxul zgârie-norilor pare să se îmbine perfect cu sutele de oameni mărunței ce aglomerează străzile orașului, zilnic.



Mai mult decât atâ, datorităfaptului căNew York-ul este atât  de popular, peste 35 de milioane de turiși se estimează că l-ar vizita în fiecare an. Realitatea este ca au și motiv. Numeroasele centre culturale, precum Muzeul Metropolitan de Artă, Casa Operei Metropolitane sau chiar Central Park-ul și mai ales Statuia Libertății, de pe insula Ellis. Orașul este împânzit de istorie. Orice colț trebuie explorat, toate locurile trebuie vizitate și toate într-un timp extrem de scurt, pentru mulți dintre turiști.


 Desenul este realizat pe o hârtie 50x70cm, în aproximativ 70 ore.



Rezultatul final fiind acesta:




Desenul este o colaborare cu Monica Elenea Cârstea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu